Nieuw seizoen Only Murders in the Building nu op Disney+

Article header image

Met een dubbele portie is Disney+ van start gegaan met het nieuwe seizoen van de successerie Only Murders in the Building.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Met een stel Emmy-nominaties op zak zijn Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez terug als Charles, Oliver en Mabel in het derde seizoen van Only Murders in the Building. Dat is lekker snel, want dit keer kunnen we de afleveringen in Nederland op dezelfde dag zien als in de VS.

Direct op Disney+

Only Murders in the Building is geen original van Disney+. In Amerika is de serie te zien op de streamingdienst Hulu, ook van Disney. Bij de voorgaande seizoenen verschenen de afleveringen pas op Disney+ zodra de hele serie compleet op Hulu stond. Met ingang van seizoen drie kunnen we gelukkig direct kijken als er een nieuwe aflevering is, en dit derde seizoen begint zelfs met een dubbele portie. 

Only Murders in the Building

Het nieuwe seizoen begint met onze vrienden in zak en as. Het nieuwe toneelstuk Death Rattle, dat Olivers grote comeback had moeten worden, zit zonder hoofdrolspeler omdat Ben Glenroy (Paul Rudd) dood is neergevallen op het podium. Mabel moet het appartementencomplex Arconia verlaten omdat haar tante de boel wil verkopen en heeft geen idee wat ze met haar leven moet aanvangen. Alleen een nieuw seizoen van hun podcast kan het drietal nog samenbrengen, maar dan moet er wel eerst een moord plaatsvinden in het Arconia...

Beroemde gastrollen

Naast Paul Rudd heeft dit keer ook Meryl Streep een belangrijke gastrol. Ze speelt Loretta Durkin, een actrice op leeftijd die van Oliver eindelijk de kans van haar leven krijgt. Een ander bekend gezicht is dat van Ashely Park als Kimber, een van de actrices in het toneelstuk Death Rattle. Park is vooral bekend als Mindy, de hartsvriendin van Emily in Paris. In eerdere seizoenen van de serie lieten ook onder anderen Amy Ryan Cara Delevigne, Tina Fey, Amy Shumer, Sting en Shirley MacLaine hun gezicht zien.

Trailer

Na twee afleveringen is wel duidelijk dat de spelers en schrijvers weer in topvorm zijn in dit derde seizoen van Only Murders in the Building. En alle gastrollen zijn leuk, maar uiteindelijk is het toch de wisselwerking tussen Martin, Short en Gomez die deze serie zo vreselijk leuk en sympathiek maakt. Vanaf 8 augustus staat er elke dinsdag een nieuwe aflevering voor je klaar, exclusief op Disney+.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!