Heftige roadtrip in Zweedse Netflix-thriller A Day and a Half

Article header image

Er is een spannende Zweedse actiethriller onderweg naar Netflix, dat zojuist de trailer voor A Day and a Half online plaatste.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De gescheiden Artan (Alexej Manvelov) wil dolgraag zijn dochter zien. Uit wanhoop gaat hij gewapend naar de kliniek waar zijn ex-vrouw Louise (Alma Pöysti) werkt. Hij ontvoert haar en neemt haar mee op een emotionele en bloedhete roadtrip door het Zweedse platteland. Agent Lukas (Fares Fares) en een grote politiemacht zitten hem op de hielen.

A Day and a Half

De Zweedse actiethriller A Day and a Half is het debuut van hoofdrolspeler Fares Fares. Misschien komt hij je als acteur bekend voor, want hij speelt bijvoorbeeld The Dark One in de fantasyserie The Wheel of Time op Prime Video. Ook was hij te zien in The Contractor en Chernobyl, net als zijn medespeler Alexej Manvelov.

Trailer

Op 1 september staat A Day and a Half op Netflix. De streamingdienst plaatste ook onderstaande trailer online, die alvast een voorproefje geeft.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!