Deze week op Netflix, Disney+, Prime Video en de rest (7 t/m 13 augustus)

Article header image

Deze week begint op Disney+ een nieuw seizoen van Only Murders in the Building. Verder zijn er allerhande documentaires, realityseries en een knalfilm met Gal Gadot op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 7 augustus

The Rookie seizoen 4 op Videoland

John Nolan (Nathan Fillion) is al veertig als  hij besluit politieman te worden. Nu moet hij zich zien te handhaven tussen zijn jonge collega's. Seizoen vier, waarin Angela is ontvoerd naar Guatemala, staat nu op Videoland. Daar vind je ook de eerste drie seizoenen.

Maandag 7 augustus

The Capture op NPO Plus

De Britse militair Shaun Emery wordt  beschuldigd van moord op zijn advocaat. De misdaad is geregistreerd door een bewakingscamera, maar rechercheur Rachel Carey denkt dat er iets niet in de haak is in deze spannende Britse misdaadthriller.

Maandag 7 augustus

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty seizoen 2 op HBO Max

Deze dramaserie met onder anderen John C. Reilly en Jason Segel volgt de professionele en persoonlijke levens van de Los Angeles Lakers in de jaren 80. Het nieuwe seizoen speelt tussen 1980 en 1984, met als hoogtepunt de eerste professionele rematch van de grootste sterren van die tijd: Magic Johnson en Larry Bird.

Dinsdag 8 augustus

Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Het tweede seizoen van Only Murders in the Building eindigde met de dood van Ben Glenroy (Paul Rudd) op het podium van een Broadway-toneelstuk.  Er is dus werk aan de winkel voor onze vrienden Charles, Oliver en Mabel.  Ook Meryl Streep is dit seizoen van de partij.

Dinsdag 8 augustus

Zombieverse op Netflix

Deze Zuid-Koreaanse serie geeft een komische draai aan de reality datingshows op tv. Een groepje celebrities doet mee aan zo'n show, maar ontdekt dan dat Seoul in de greep is van een zombie-uitbraak. Opeens is het een survivalshow geworden en moeten ze samenwerken om te overleven. Met onder anderen rapper DinDin, Tsuki uit K-popgroep Billlie en komiek Park Na-rae.

Dinsdag 8 augustus

Untold: Johnny Football op Netflix

In het American football is Johnny Manziel een begrip. In deze aflevering van Untold vertellen familie, vrienden, coaches en Manziel zelf over de opkomst en ondergang van de quarterback.

Woensdag 9 augustus

Fantastic Friends seizoen 2 op HBO Max

In Fantastic Friends stort de acterende tweeling James en Oliver Phelps - bekend als Fred en George Weasley uiit de Harry Potter-films - zich in uitdagende avonturen over de hele wereld. Dit keer gaan ze onder meer de lucht in met een oude dubbeldekker.

Woensdag 9 augustus

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop op Netflix

Queen Latifah, MC Lyte, Latto en andere prominente hiphop-dames vertellen in deze documentaire over de onstuitbare opkomst van vrouwen in het genre. Van trendvolgers werden ze trendsetters, en dat gaat niet meer veranderen.

Woensdag 9 augustus

A Man Called Otto op Netflix

De knorrige oude Otto heeft het allemaal wel gezien en besluit er een eind aan te maken. Dan maakt hij kennis met een nieuwe buurvrouw die zijn leven verandert. Tom Hanks speelt de titelrol in deze film naar het boek van Fredrik Backman, dat in Zweden al eens werd verfilmd als A Man Called Ove.

Woensdag 9 augustus

Geuze & Gorgels: Geen controle op Videoland

In hun populaire podcast Geuze & Gorgels hebben presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels de touwtjes strak in handen. Wat zou er met de vrienden gebeuren als ze die controle uit handen gaven aan hun luisteraars? Dat zie je in de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen controle.

Donderdag 10 augustus

Marry My Dead Body op Netflix

In deze Taiwanese lhbt-comedy krijgt het leven van agent Ming-han een bizarre wending na de vondst van een geheimzinnige envelop. Hij blijkt te zijn getrouwd met een spook, en moet samen met hem een misdaad oplossen.

Donderdag 10 augustus

Painkiller op Netflix

Deze zesdelige dramaserie gaat over de begindagen van de OxyContin-drugsepidemie en dan in het bijzonder over Richard Sackler (Matthew Broderick), de baas van familiebedrijf Purdue Pharma die de pijnstiller ontwikkelde en dondersgoed wist dat de pil zwaar verslavend was. 

Vrijdag 11 augustus

Down for Love op Netflix

Het 'downtertainment' heeft ook Netflix bereikt. In deze Nieuw-Zeelandse feelgood-realityserie ervaren mensen met het syndroom van Down alle hoogte- en dieptepunten van de zoektocht naar ware liefde.

Vrijdag 11 augustus

Heart of Stone op Netflix

In deze actiefilm speelt Gal Gadot (Wonder Woman) de rol van Rachel Stone, een spion die werkt voor een geheim agentschap dat voor wereldvrede moet zorgen. Ze moet een hacker stoppen die een gevaarlijk wapen steelt, en dat gaat gepaard met  achtervolgingen, explosies, schietpartijen en stunts.

Vrijdag 11 augustus

Cruel Summer seizoen 2 op Prime Video

Het eerste seizoen van de tienerserie Cruel Summer zat vol plotwendingen en verrassingen. Seizoen twee heeft een hele nieuwe cast, maar draait opnieuw om thema's als vriendschap, loyaliteit en verraad.  De eerste drie afleveringen verschijnen deze week op Prime Video.

Vrijdag 11 augustus

Red, White & Royal Blue op Prime Video

De moeder van Alex (Taylor Zakhar Perez) wordt gekozen tot president van de VS. Zelf wordt de knappe Alex ingezet als pr-pion van het Witte Huis. Jammer alleen dat Alex een langlopende vete heeft met de Britse kroonprins Henry (Nicholas Galitzine). Verfilming van de lhbt-bestseller van Casey McQuiston.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!