Deze week nieuw op Netflix (7 t/m 13 augustus 2023)

Article header image

Zombies, opiumpushers en hiphop-dames: Netflix heeft het allemaal deze week, met als klap op de vuurpijl een actiefilm met Gal Gadot.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 8 augustus

Zombieverse

Deze Zuid-Koreaanse serie geeft een komische draai aan de reality datingshows op tv. Een groepje celebrities doet mee aan zo'n show, maar ontdekt dan dat Seoul in de greep is van een zombie-uitbraak. Opeens is het een survivalshow geworden en moeten ze samenwerken om te overleven. Met onder anderen rapper DinDin, Tsuki uit K-popgroep Billlie en komiek Park Na-rae.

Dinsdag 8 augustus

Untold: Johnny Football

In het American football is Johnny Manziel een begrip. In deze aflevering van Untold vertellen familie, vrienden, coaches en Manziel zelf over de opkomst en ondergang van de quarterback.

Woensdag 9 augustus

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop

Queen Latifah, MC Lyte, Latto en andere prominente hiphop-dames vertellen in deze documentaire over de onstuitbare opkomst van vrouwen in het genre. Van trendvolgers werden ze trendsetters, en dat gaat niet meer veranderen.

Woensdag 9 augustus

A Man Called Otto

De knorrige oude Otto heeft het allemaal wel gezien en besluit er een eind aan te maken. Dan maakt hij kennis met een nieuwe buurvrouw die zijn leven verandert. Tom Hanks speelt de titelrol in deze film naar het boek van Fredrik Backman, dat in Zweden al eens werd verfilmd als A Man Called Ove.

Donderdag 10 augustus

Marry My Dead Body

In deze Taiwanese lhbt-comedy krijgt het leven van agent Ming-han een bizarre wending na de vondst van een geheimzinnige envelop. Hij blijkt te zijn getrouwd met een spook, en moet samen met hem een misdaad oplossen.

Donderdag 10 augustus

Painkiller

Deze zesdelige dramaserie gaat over de begindagen van de OxyContin-drugsepidemie en dan in het bijzonder over Richard Sackler (Matthew Broderick), de baas van familiebedrijf Purdue Pharma die de pijnstiller ontwikkelde en dondersgoed wist dat de pil zwaar verslavend was. 

Vrijdag 11 augustus

Down for Love

Het 'downtertainment' heeft ook Netflix bereikt. In deze Nieuw-Zeelandse feelgood-realityserie ervaren mensen met het syndroom van Down alle hoogte- en dieptepunten van de zoektocht naar ware liefde.

Vrijdag 11 augustus

Heart of Stone

In deze actiefilm speelt Gal Gadot (Wonder Woman) de rol van Rachel Stone, een spion die werkt voor een geheim agentschap dat voor wereldvrede moet zorgen. Ze moet een hacker stoppen die een gevaarlijk wapen steelt, en dat gaat gepaard met  achtervolgingen, explosies, schietpartijen en stunts.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!