Tweede seizoen van Hotel Portofino staat binnenkort op NPO Plus

Article header image

Deze maand staat het tweede seizoen van het Britse kostuumdrama Hotel Portofino in zijn geheel op NPO Plus. En er komt nog meer moois.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de serie Hotel Portofino runt Bella Ainsworth tijdens de jaren 1920 een hotel aan de Italiaanse Rivièra waar vooral Britse toeristen vakantie komen vieren. Het Britse kostuumdrama volgt de belevenissen van Bella (Natascha McElhone), haar familie en de hotelgasten, maar ook de beslommeringen van het personeel komen aan bod. Hierdoor wordt de serie wel het nieuwe Downton Abbey genoemd.

Hotel Portofino

Het tweede seizoen van Hotel Portofino staat op 17 augustus op zijn geheel op NPO Plus. Daar kun je ook het eerste seizoen streamen.

NPO Plus

Er is nog meer moois onderweg naar NPO Plus, de streamingdienst van de Nederlandse publieke omroep. Zo begint op 12 september de Noorse serie Afterglow, een wrang-komisch drama over een moeder van drie kinderen die aan kanker lijdt.

Seizoenen

Liefhebbers van Britse en Scandinavische series kunnen zich verheugen op nieuwe seizoenen van de volgende titels op NPO Plus in september:

  • Dalgliesh: seizoen 2 op 2 september
  • The Sommerdahl Murders: seizoen 4 op 2 september
  • Grace: seizoen 2 op 30 september
  • Top Dog: seizoen 2 op 30 september

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!