Het vierde seizoen van Sex Education komt naar Netflix: dit zijn de eerste beelden

Article header image

Komende maand staat het vierde en laatste seizoen van Sex Education op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Met de eerste beelden geeft Netflix alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen van Sex Education, dat in september verschijnt. Met het vierde seizoen neemt de populaire titel tevens afscheid. Vorig jaar kreeg Sex Education nog een Emmy Award voor beste comedyserie.

Sex Education

Geen middelbare school meer: in het nieuwe seizoen beginnen Otis en Eric een nieuwe uitdaging op de universiteit. Otis wil daar een nieuwe kliniek op poten zetten en Eric hoopt dat hij nu eens niet de loser van de school wordt. Otis moet Maeve missen, want die volgt een studie in Amerika.

Asa Butterfield

In het vierde seizoen van Sex Education speelt Asa Butterfield weer de rol van Otis Milburn en keert Gillian Anderson terug als zijn moeder. Ook al Otis' vrienden zijn weer van de partij, plus enkele nieuwe gezichten onder wie Dan Levy (Schitt's Creek), Thaddea Graham (Doctor Who) en actrice en model Jodie Turner Smith.

Netflix

Op 21 september verschijnt het laatste seizoen van Sex Education op Netflix. Daar vind je ook alle eerdere afleveringen.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!