Who Is Erin Carter? Dat is de vraag in een nieuwe Netflix-thriller

Article header image

Een Britse lerares belandt in Spanje in een overval. Het zet een onverwachte reeks gebeurtenissen in werking in de nieuwe Netflix-serie Who Is Erin Carter?

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De Britse Erin Carter leidt een onopvallend bestaan in Spanje, waar ze werkt als als docent Engels. Wanneer Erin de supermarkt binnenwandelt en in een gewapende overval belandt, weet ze zich opvallend goed te verweren. Maar als van de overvallers Erin herkent, dreigt haar ware identiteit bekend te worden: Erin is namelijk niet wie ze lijkt. 

Who Is Erin Carter?

Maar wie is Erin Carter dan? Dat is de vraag in een nieuwe achtdelige thrillerserie die deze maand op Netflix verschijnt. Erin wordt gespeeld door Evin Ahmad, de Koerdisch-Zweedse actrice die je kent van haar taaie hoofdrol uit de serie Snabba Cash. 

Netflix

In een gloednieuwe trailer geeft Netflix alvast een voorproefje van Who Is Erin Carter? De serie kun je vanaf 24 augustus bekijken.

Luister hieronder naar onze review over deze serie. Deze review komt uit onze podcast Wij Kijken Alles.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!