Netflix-serie Ragnarok is klaar voor de eindstrijd in seizoen 3

Article header image

De Noorse fantasyserie Ragnarok komt terug naar Netflix voor een derde en laatste seizoen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het onopvallende plaatsje Edda is het strijdtoneel tussen mensen, reuzen en goden in de Noorse serie Ragnarok. Edda gaat gebukt onder de verontreinigende bedrijven van de familie Jutul, die een groot geheim verbergt. Tiener Magne gaat de strijd het hen aan en ontdekt dat hij eigenlijk de reïncarnatie is van de Noorse god Thor. En hij blijkt niet de enige god in Edda. In het derde en laatste seizoen van Ragnarok bereikt de titanenstrijd een hoogtepunt.

Ragnarok

Gek genoeg is de Netflix-serie Ragnarok in Noorwegen zelf helemaal niet zo populair. Recensenten noemden de serie onzinnig, oppervlakkig en saai. De internationale Netflix-kijker is het daar niet mee eens, want na een succesvol eerste seizoen werd de serie twee keer verlengd. Dit derde seizoen rondt de boel netjes af.

Netflix

Op 24 augustus verschijnt seizoen drie van Ragnarok op Netflix. Daar kun je ook de eerste twee seizoenen terugkijken.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!