Vanaf vandaag: nieuwe afleveringen van The Lincoln Lawyer op Netflix

Article header image

Goed nieuws voor de fans van The Lincoln Lawyer: de tweede helft van het lopende seizoen staat nu op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Netflix kiest er tegenwoordig vaak voor om seizoenen van populaire series niet in één keer te serveren, maar in twee delen. Dat gebeurde bijvoorbeeld met You en The Witcher, en hetzelfde is het geval met seizoen twee van The Lincoln Lawyer. 

The Lincoln Lawyer

De fans van The Lincoln Lawyer moesten daarom bijna een maand wachten op de vijf laatste afleveringen van het lopende seizoen. Vanaf vandaag, donderdag 3 augustus, is het hele seizoen eindelijk compleet te bekijken.

Cliffhanger

En dat is niks te vroeg, want de vorige aflevering eindigde met een flinke cliffhanger. Nadat Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) naar zijn auto ging om een contract te halen, werd hij in de parkeergarage door twee onbekende mannen bewusteloos gemept. Netflix maakte speciaal voor jou onderstaande trailer om je geheugen op te frissen.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!