Home > Artikel

In de interactieve Netflix-film Choose Love bepaal je zelf de liefdeskeuzes van Cami

Article header image

Choose Love is de eerste interactieve romcom van Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het is al een poosje geleden dat we een leuke interactieve titel zagen op Netflix. Het nieuwe Choose Love, waarvan zojuist een trailer verscheen, ziet er veelbelovend uit. In deze interactieve film bepaal je zelf welke keuzes Cami Conway (voormalig Disneysterretje Laura Marano) maakt in haar lastige liefdesleven.

Choose Love

In de eerste interactieve romcom van Netflix heeft Cami het voor het uitkiezen. Is de betrouwbare Paul de ware? De sexy rockster Rex? Of toch idealist Jack, Cami's eerste grote liefde? Af en toe moet je als kijker een keuze maken uit verschillende opties. Natuurlijk hebben die keuzes grote invloed op Cami's toekomst.

Interactief

Leuk is dat je Choose Love verschillende keren kunt kijken, om steeds andere verhaallijnen te verkennen. Op 31 augustus staat hij op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.