Deze week nieuw op Netflix

Article header image

Ook in de zomervakantie gaat Netflix gewoon door met het uitpompen van nieuwe series en films. Deze week zie je het tweede seizoen van Heartstopper en een nieuwe aflevering van Untold over bokser Jake Paul.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 1 augustus

UNTOLD: Jake Paul the Problem Child

Jake Paul werd bekend als influencer, kreeg miljoenen volgers op YouTube én de reputatie van onruststoker. Inmiddels is hij een carrière begonnen als bokser en kennen we hem als het vriendje van de Nederlandse schaatser Jutta Leerdam. Een nieuwe aflevering van UNTOLD vertelt zijn verhaal.

Dinsdag 1 augustus

2nd Chance

Richard Davis is de bedenker van het moderne kogelvrije vest, een uitvinding die ontelbare levens heeft gered. Deze bizarre docu laat zien hoe Davis hiervoor zijn eigen leven keer op keer in de waagschaal stelde.

Dinsdag 1 augustus

Insecure

Het is een beetje gek, maar de HBO-serie Insecure is vanaf deze week te zien op Netflix als onderdeel van een deal die HBO maakte met andere streamingdiensten. Hoe dan ook: deze sympathieke serie geeft een kijkje op de vriendschap tussen twee moderne zwarte vrouwen in hedendaags Amerika. Issa Rae bedacht de serie en speelt de hoofdrol.

Woensdag 2 augustus

Operacja: Soulchatcher

In deze Poolse actiefilm wordt een huursoldaat ingeschakeld om een wapen te bemachtigen dat mensen verandert in meedogenloze moordenaars. Wanneer zijn eigen broer slachtoffer wordt van het wapen is de maat vol en zint hij op wraak.

Woensdag 2 augustus

Mark Cavendish: Never Enough

De carrière van Mark Canvendish is er een vol pieken en dalen, wat wel toepasselijk is voor een profwielrenner. Deze documentaire geeft een overzicht van de opkomst, ondergang en opmerkelijke comeback van de Britse sporter.

Woensdag 2 augustus

Poisened: The Dirty Truth about Your Food

We gaan er meestal vanuit dat alles wat we in de supermarkt kopen veilig is om te eten. Deze documentaire plaatst daar wat vraagtekens bij. Het is een weliswaar een Amerikaans verhaal, maar is het bij ons veel beter?

Donderdag 3 augustus

Heartstopper seizoen 2

Nick, Charlie en hun vrienden keren terug voor een nieuw seizoen vol romantiek in deze lbht-hit van Netflix. De tieners hebben zich over hun aarzeling heen gezet en verdiepen hun relatie. In de eerste aflevering zit een zoenscène van tien minuten en daarmee is meteen de toon gezet!

Donderdag 3 augustus

Zom 100: Bucket List of the Dead

Gebaseerd op de gelijknamige manga-stripreeks vertelt deze Japanse horrorfilm het verhaal van de 24-jarige kantoorwerker Akira Tendo. Zijn saaie leven wordt een stuk spannender als Tokio wordt getroffen door een biologisch wapen dat mensen in zombies verandert.

Donderdag 3 augustus

Las ultimas horas de Mario Biondo

Een jaar na zijn  huwelijk met de bekende Spaanse tv-presentator Raquel Sánchez-Silva kwam cameraman Mario Biondo onder mysterieuze omstandigheden om het leven. Deze true crime docuserie duikt in de onopgeloste zaak en onthult nieuwe feiten.

Vrijdag 4 augustus

Fatal Seduction seizoen 2

Hoe gaat het verder met de vreemdgaande professor Nandi, haar echtgenoot Leonard en minnaar Jacob? Het eerste seizoen van deze erotische Zuid-Afrikaanse serie eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Deze week zijn er eindelijk nieuwe afleveringen.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!