Een nieuwe Harlan Coben-serie, maar dan op Prime Video

Article header image

Tot nu toe waren de boekverfilmingen van Harlan Coben op Netflix te zien, maar de nieuwste serie, Shelter, gaat op 18 augustus in première op Prime Video.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Harlan Coben is een geweldig succesvolle schrijver en zo'n beetje al zijn schrijfsels zijn ook nog eens erg geschikt om te verfilmen omdat ze spannend en verrassend zijn en ze vol zitten met plotwendingen. En dat geldt ongetwijfeld ook voor Shelter, waarin de hoofdpersoon iets jonger is dan we gewend zijn van de Harlan Coben-series. Maar de trailer ziet er alvast spannend uit. 

Mickey Bolitar

Shelter gaat over tiener Mickey Bolitar ((Jaden Michael), die na de plotselinge dood van zijn vader een nieuw leven begin in Kasselton, New Jersey. Mickey raakt al snel verstrikt in de mysterieuze verdwijning van een nieuwe student op zijn school, Ashley Kent, wat leidt tot de ontdekking van bizarre geheimen in de rustige buitenwijk.

Duistere onderwereld

Met behulp van zijn vrienden (de vindingrijke Spoon en de geheimzinnige Ema) ontrafelt Mickey de ware aard van Kasselton en daarmee onthult hij een duistere onderwereld die de antwoorden bevat op tientallen verdwijningen, sterfgevallen, legendes en misschien zelfs zijn eigen complexe familiegeschiedenis.

Trilogie

Harlan Coben heeft drie boeken geschreven over Mickey Bolitar, dus wanneer deze een succes is, dan volgen er ongetwijfeld nog twee series. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!