De donkere Netflix-thriller The Killer van David Fincher heeft een releasedatum

Article header image

David Fincher heeft al heel wat prachtige dingen gemaakt waaronder de geweldige serie Mindhunter. In november komt zijn nieuwste film The Killer met Michael Fassbender op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Fincher maakte daarnaast ook nog topfilms als Gone Girl, The Social Network en Se7en. De laatste vijf jaar werkte hij voornamelijk voor Netflix en regisseerde hij, behalve Mindhunter, ook nog Mank, Love Death & Robots en House of Cards.

Huurmoordenaar

The Killer is is gebaseerd op de gelijknamige Franse literaire stripboeken van Alexis Nolent die gaan over een eenzame huurmoordenaar die niet geplaagd wordt door zijn geweten. Hij wacht in de schaduw, wachtend op zijn nieuwe prooi. Maar terwijl hij wacht, heeft hij langzaam het gevoel dat hij gek wordt. Of krijgt hij misschien een geweten?

Michael Fassbender

The Killer wordt gespeeld door Michael Fassbender en ook Tilda Swinton speelt een grote rol. De film werd o.a. opgenomen in New Orleans, op de Dominicaanse Republiek, in Chicago en in Parijs. 

10 november

The Killer gaat deze zomer eerst in première op het Filmfestival van Venetië en komt op 10 november op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!