De releasedatum van Virgin River seizoen 5 is eindelijk bekend

Article header image

Al tijden gingen de geruchten dat het vijfde seizoen van Virgin River op 7 september in première zou gaan op Netflix. En nu is die datum eindelijk bevestigd.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Waarom Netflix zo lang heeft gewacht met het bevestigen van de releasedatum en waarom ook de acteurs vaag deden over de release, is niet helemaal duidelijk, maar vandaag geeft de streamingdienst dan toch toe dat het toch echt om 7 september gaat. 

Seizoen 6

Het vijfde seizoen bestaat uit 10 afleveringen en daarna zijn de bewoners van het fictieve plaatsje Virgin River nog niet klaar met hun avonturen, er volgt ook nog een zesde seizoen. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!