De Videoland-serie Máxima heeft zijn Koningin Beatrix en Prins Claus gevonden

Article header image

De opnames voor de Videoland Original-serie Máxima zijn in volle gang en vandaag zijn twee nieuwe castleden aangekondigd: Elsie de Brauw speelt voormalig koningin Beatrix en Sebastian Koch vertolkt de rol van Prins Claus.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Elsie de Brauw neemt de rol van voormalig Koningin Beatrix op zich. De Duitse acteur Sebastian Koch vertolkt de rol van Prins Claus. Hij werd bekend dankzij de prachtige film  Das Leben der Anderen.

Delfina Chaves

Willem-Alexander en Máxima zelf waren al eerder gecast. Zij worden gespeeld door de Argentijnse actrice Delfina Chaves en door Martijn Lakemeier. 

Verhaal

De eerste van de zes afleveringen begint in 1999 in Sevilla, waar Máxima en Willem-Alexander elkaar voor het eerst ontmoeten. De verhaallijn wordt afgewisseld met het verleden, waarin te zien is hoe een jonge Máxima wordt voorbereid op een hoge positie

Máxima is in 2024 te streamen bij Videoland. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!