Pain Hustlers op Netflix belooft een lekker spannende film te worden

Article header image

Pain Hustlers ging in première op het Filmfestival van Cannes en Netflix zag zoveel brood in het misdaaddrama met Emily Blunt dat de streamingdienst zijn portemonnee trok.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

En het zou best kunnen dat Pain Hustlers het geld waard is, want het verhaal klinkt boeiend. Emily Blunt speelt Liza Drake, een werkloze moeder van een jonge dochter.

Farmaceutisch bedrijf

Uit pure wanhoop neemt ze een baantje bij een farmaceutische start-up waar het helemaal niet zo goed mee gaat. Maar dankzij de ambitie en charme van Liza, doet het bedrijf ineens goede zaken. En ook Liza verdient ineens een aardig centje.

Complot

Alles stort in wanneer ze ontdekt dat er een misdadig complot schuilgaat achter het bedrijf.

Waargebeurd

Wanneer je denkt dat het plot wat vergezocht is, dan zit je ernaast. Pain Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In 2017 weden de bazen van Insys Therapeutics aangeklaagd omdat ze hun patiënten niet hadden voorgelicht over de gevaren die hun pillen met zich meebrachten. 

Painkiller

Films en series over pillen die meer goed dan kwaad doen, zijn best in. We hadden al de serie Dopesick op Disney+ en vanaf 10 augustus staat de serie Painkiller op Netflix.  

Releasedatum

Behalve Emily Blunt zie je ook Chris Evans, Andy Garcia, Catherine O’Hara en Jay Duplass in Pain Hustlers en de film staat op 27 oktober op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!