Home > Artikel

De Netflix-film Uglies met Joey King staat dit najaar al op Netflix

Article header image

Joey King gaat bijzonder lekker op Netflix. De komedie A Family Affair is nog maar net geland of haar volgende rolprent staat alweer op het programma. Uglies komt in september naar de streamingdienst.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Uglies speelt zich af in een wereld waar iedereen op zijn zestiende verplicht wordt geopereerd zodat er geen lelijke mensen meer bestaan. 

Tally

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2005 van Scott Westerfeld en de samenvatting daarvan gaat zo: 'Tally staat op het punt zestien te worden en ze kan niet wachten tot het zover is. 

De operatie

Want dan krijgt ze eindelijk de operatie die haar van een lelijk eendje gaat veranderen in een stoot. En wanneer ze eenmaal een schoonheid is, krijgt ze toegang tot een high-tech paradijs waar haar enige taak plezier maken is.

De lelijke kant

Tally's vriendin Shay weet helemaal niet zo zeker of ze wel knap wil worden. En wanneer Shay wegloopt, ontdekt Tally dat er ook een lelijke kant zit aan die wereld met knappe mensen. Tally krijgt een keuze van de autoriteiten: haar vriendin vinden en haar overdragen of geen operatie krijgen.'

McG

Uglies wordt geregisseerd door McG die eerder Charlie’s Angels en Terminator Salvation maakte. Behalve Joey King gaan we ook Chase Stokes, Brianne Tju, en Keith Powers ondergaan. 

Uglies staat op 13 september op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.