Home > Artikel

Kijk naar trailer van de spectaculaire serie Time Bandits met Lisa Kudrow

Article header image

In de tiendelige serie Time Bandits reist een groep dieven met de 11-jarige Kevin door de tijd en Lisa Kudrow speelt een van de hoofdrollen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Lisa Kudrow, die onsterfelijk werd als Phoebe Buffay in Friends, is niet vaak te zien in tv-series, maar in Time Bandits speelt ze een aanzienlijke rol. 

Geschiedenis-nerd

Lisa is Penelope, de baas van een groep bandieten die door de tijd reist en overal naar schatten zoekt. Ze krijgen hulp van de 11-jarige geschiedenis-nerd Kevin wiens kamer geheel toevallig een portaal blijkt te zijn. 

Stonehenge

De groep ziet de bouw van Stonehenge, ziet het Paard van Troje in actie en moet zien te ontsnappen aan dinosaurussen. Intussen is er ook sprake van een kaart die niet in de verkeerde handen mag vallen en is er een wezen dat een universum van kwaad wil creëeren. 

Terry Gilliam

Time Bandits is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1981 van Terry Gilliam met John Cleese en  Sean Connery. De nieuwe versie is o.a. van de hand van Taika Waititi die ook een gastrol speelt. 

Release

De eerste twee afleveringen van Time Bandits staan op 24 juli op Apple TV+.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.