Home > Artikel

Find Me Falling op Netflix is nu eens een romcom vanuit het mannelijk perspectief

Article header image

9 van de 10 keer wordt een romcom vanuit een vrouw verteld, maar in Find Me Falling zijn de rollen een keertje omgedraaid. Harry Connick Jr. speelt een oudere rockster die naar Cyprus reist voor de rust. Maar die krijgt hij niet op het eiland.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

John Allman was ooit een grote ster maar zijn hoogtijdagen liggen achter hem en zijn meest recente album was een flop. Om zijn leven te overdenken verhuist John naar een vrijstaand huis op Cyprus maar veel rust krijgt hij niet. Zeker niet wanneer hij een oude vlam tegen het lijf loopt. 

Muziek of Liefde?

Volgens de regisseur moet John vervolgens kiezen: is de muziek de liefde van zijn leven of is het toch de vrouw die hij ooit achterliet?

Harry Connick Jr.

Harry Connick Jr. (56) is een jazzmuzikant die een paar hitjes scoorde in de jaren negentig met bijvoorbeeld We are in Love en Recipe for Love. Hij heeft ook een aardige acteercarrière achter de rug. Zo speelde Harry de echtgenoot van Grace in de comedyserie Will & Grace. Ook voor Find Me Falling schreef de Amerikaan twee liedjes. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.