Home > Artikel

Yeehaw: De laatste afleveringen van Yellowstone starten in november op SkyShowtime

Article header image

Westernseries worden niet heel veel meer gemaakt maar Yellowstone is een uitzondering die ook nog eens razend populair werd. Maar aan al het moois komt een einde en de laatste afleveringen van aflevering 5 zijn eind dit jaar te streamen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Op 14 november keren de familie Dutton en hun indrukwekkende ranch in Montana na 17 maanden afgwezigheid terug op SkyShowtime. Maar dat is zonder de ster van de show.

Kevin Costner

Kevin Costner was de afgelopen vijf jaar als John Dutton de onbetwiste ster van Yellowstone. De serie betekende een comeback voor hem na jaren van stilte. Maar de makers ontsloegen Costner omdat hij te weinig uren wilde werken aan Yellowstone omdat hij met zijn eigen project bezig was. Daarop besloten de makers dan maar helemaal een einde te breien aan Yellowstone. 

Kevin zegt er op zijn Instagram het volgende over. 

Jamie en Beth

Wat we dan wel gaan zien in de laatste afleveringen van Yellowstone? Tot nu toe ging het vijfde seizoen vooral over de enorme ruzie die broer en zus Jamie en Beth met elkaar hebben. Het is de grote vraag wie aan het langste eind trekt en hoe Kevin Costner aan zijn einde komt. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.