Home > Artikel

Een spelletjesavond loopt uit op totale chaos in deze Duitse Netflix-comedy

Article header image

Duitsland is van oudsher bekend als het land van de humor. Haha, nee natuurlijk niet, maar soms komt er iets uit het oosten waar je best om kunt lachten. De nieuwe Netflix-comedy Spieleabend bijvoorbeeld, internationaal ook wel bekend als Blame the Game.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Jan wordt uitgenodigd door zijn nieuwe vriendin Pia, die hem aan haar vrienden wil voorstellen op hun traditionele spelletjesavond. Die vindt plaats in een bizar duur huis in een waanzinnig rijke wijk. Jan speelt spelletjes als de beste en valt meteen in de smaak, maar dan komt onaangekondigd Pia's ex aanwaaien. De avond krijgt een steeds grimmiger karakter en al snel gaat het om nog maar één ding: winnen. 

Trailer

Hoe dat ontaardt in een totale chaos zie je vanaf 12 juli in de Duitse Netflix-comedy Spieleabend. Denk aan een variant van Game Night, maar dan Duits. heb je twijfels? Dan helpt onderstaande trailer je beslissen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.