Home > Artikel

Turbo Review: Fool Me Once op Netflix is alleen leuk als je je brein uitzet

Article header image

Harlan Coben staat bekend om zijn verhalen met oneindig veel verhaallijnen en plotwendingen en Fool Me Once is geen uitzondering.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het Verhaal
Maya Stern (Michelle Keegan) is een militair wier echtgenoot Joe net is gedood bij een overval. En die gebeurtenis kwam vlak na de moord op haar zus Claire. Maya was erbij toen Joe (Richard Armitage) overleed, daarom is het verontrustend dat ze Joe ineens op beelden van de nannycam met haar dochtertje ziet knuffelen.

Twee rechercheurs, van wie eentje een veteraan en ex-alcoholist is en de andere een naïeve millennial moeten de moord op Joe oplossen. En dan zijn er ook nog verhaallijnen rondom een hacker/klokkenluider, de kinderen van haar zus, de nanny die raar doet, haar bekakte schoonmoeder, het verleden van Maya, de politieman die iets mankeert en nog veel meer. 

Conclusie
Dit is alweer de achtste verfilming van een Harlan Coben-verhaal in korte tijd. De meeste ervan werden dikke hits en dat zal ook voor dit exemplaar gelden. Maar Fool Me Once leidt ook aan de bekende Harlan Coben-kwaal. Er zijn zoveel verhaallijnen in de serie gepropt dat, het een totaal absurde brei van helemaal niks is geworden tegen de tijd dat ze allemaal samenkomen. Het is totale nonsens. Dat kan best leuk zijn, maar om ervan te kunnen genieten, moet je vooral niet nadenken. Ga zitten, zet je brein uit en laat die acht afleveringen over je heen komen. 

Oordeel

2 van de 5 sterren

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.