Home > Artikel

Safe Harbor wordt grote internationale serie voor Videoland

Article header image

Safe Harbor wordt een Nederlands/Vlaamse serie van een van de makers van Ozark. En de acteurs die meedoen zijn ook niet de minsten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Alfie Allen (Game of Thrones), Charlie Murphy (Peaky Blinders, Happy Valley) en Jack Gleeson (Game of Thrones, Sex Education) spelen samen met Martijn Lakemeier de hoofdrollen in Safe Harbor. Mark Williams, een van de bedenkers van de geweldige serie Ozark gaat de reeks samen met Arne Toonen regisseren. 

Drugs

Het verhaal gaat over de talentvolle hacker Tobias (Allen) en zijn ambitieuze beste vriend Marco (Lakemeier), die te maken krijgen met de georganiseerde misdaad wanneer ze het pad kruisen van de Ierse maffia. De operaties van de familie in Nederland worden geleid door Sloane (Murphy) en haar broer Farrell (Gleeson), die hun diensten inhuren om in te breken in het beveiligingssysteem van de Rotterdamse haven om de onopgemerkte leveringen van drugstransporten veilig te stellen.

Rotterdam

Het is de bedoeling dat Safe Harbor een hele spannende serie wordt met allerlei plottwists. De opnamen zijn al gestart in Rotterdam. Later verplaatst de reeks zich naar België en Ierland. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!