Kate Winslet schittert als alleenheerser in de nieuwe serie The Regime

Article header image

Met een hoofdrol voor Kate Winslet en de producenten van Succession belooft de nieuwe HBO Max-serie The Regime een mooi spektakel te worden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Na haar indrukwekkende hoofdrol in Mare of Easttown is Kate Winslet volgend jaar te zien in een nieuwe HBO-productie. The Regime speelt zich af in een fictief Centraal-Europees land waar de kanselier, gespeeld door Winslet, het voor het zeggen heeft. Als een ware dictator zet ze haar tegenstanders gevangen, maar het morrende volk zorgt voor onrust.  

The Regime

The Regime wordt geregisseerd door Stephen Frears (The Queen) en Jessica Hobbs (The Crown) en geproduceerd door het team dat verantwoordelijk was voor Succession. Naast Winslet in de hoofdrol zijn er rollen voor Matthias Schoenaerts als haar persoonlijke lijfwacht, Andrea Riseborough als eerste minister en Hugh Grant als leider van de oppositie. Martha Plimpton speelt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, die moet uitzoeken of er zaken te doen valt met de kanselier. 

Trailer

Voor een belangrijk deel werd The Regime opgenomen in Oostenrijk, een land waar geen gebrek is aan opulente paleizen. De trailer die door HBO werd vrijgegeven laat zien dat de serie er schitterend uitziet.

Vanaf 4 maart kun je The Regime zien op HBO Max.

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!