Benicio del Toro en Justin Timberlake in Netflix-film Reptile

Article header image

Benicio del Toro en Justin Timberlake zijn twee acteurs die niet heel vaak meer opduiken in films, maar in Reptile zijn ze van de partij en ook Alicia Silverstone doet mee. En daarmee heeft Reptile een aardige cast te pakken.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de psychologische thriller speelt Benicio de Toro een geharde rechercheur die de moord op een jonge makelaar moet oplossen. Tijdens het onderzoek is niets wat het lijkt en ontdekt hij ook het een en ander over zichzelf. 

Taylor Swift

Regisseur van Reptile is Grant Singer, die zich tot nu toe vooral bezighield met het maken van muziekvideo's voor o.a. Taylor Swift, The Weeknd en Ariana Grande.

Reptile staat op 6 oktober op Netflix. 

Als je dit jaar maar 1 app downloadt laat het dan Binge zijn. Binge staat tjokvol tips over de beste series, films, realityshows en documentaires op alle streamingdiensten. En je wordt telkens opnieuw verrast omdat er iedere dag nieuwe tips bijkomen. Dankzij de fantastische zoekfunctie zie je razendsnel op welke streamingdienst een bepaalde titel staat en natuurlijk kun je ook een kijklijst bijhouden voor al die toptips. Twijfel geen seconde meer en download die app!