Binge helpt je nieuwe films en series ontdekken

Uit de eindeloze stroom content op alle streamingdiensten kiest Binge enkel de beste, leukste, spannendste, grappigste en populairste films en series. Dat betekent minder streamstress, meer tijd om te Bingen.

Binge verzamelt alle streamers op één plek voor het beste overzicht

Met Binge maakt het niet uit waar een film of serie te zien is. Netflix, Videoland, Disney+, Apple TV, SkyShowtime, Viaplay, alle streamingdiensten zijn bij ons van de partij. En na een paar kliks zit jij al lekker te bingen.

Netflix logo HBO Max logo Disney+ logo Videoland logo Viaplay logo Prime logo Sky Showtime logo Pathé Thuis logo

Binge weet waar

Al die kijktips zijn leuk, maar waar kan je die ene leuke film of serie nou kijken? Bij Binge vind je elke film en serie plus een linkje waarmee je meteen kan kijken.

Binge helpt je filteren

Wij weten precies wat er leuk is op al die diensten, maar JIJ weet waar je wel en niet van houdt. Gebruik filters om aan te geven binnen welke diensten jij tips wil ontvangen. Liever geen horror? Geen probleem. Alleen series? Tuurlijk!

Binge helpt je bijhouden

Bij ons kun je over alle streamingdiensten heen een lijstje bijhouden. Niet meer zoeken waar wat nou stond. Alles bijhouden op 1 plek. Vet handig!

Binge helpt je onthouden

Er is zoveel te zien. Er komt zoveel nieuws aan. Wanneer begint het nieuwe seizoen? Wanneer kan ik die vette film streamen? Stel meldingen in en krijg van ons een seintje!

Waarom jij Binge nodig hebt

Omdat Binge je helpt kiezen. Wij kijken vrijwel alle titels die verschijnen op de streamingdiensten en zoeken daar uit wat goed, gek of populair is en soms ook controversieel.

Wij helpen je vinden en ontdekken Elke dag de beste films en series Filters om alles persoonlijk te maken
App Store badge Google Play badge

Download de App

De nieuwe Binge-app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Installeer de app op jouw mobiele telefoon door op de onderstaande knoppen te klikken. Binge. Stop met zoeken en begin met kijken.